Контрольные работы по математике 4 класс украина богданович скачать

Зошит для контрольних робіт з математики відповідає чинній програмі з математики для 4 класу та підручнику Богданович М. Контрольні роботи з математики для 4 класу Автор: вчитель початкових класів Семенюк Ірина Володимирівна Контрольні роботи з математики для 4 класу (за.

Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли, публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати. Контрольна робота 1 Мета: перевірити навички письмового додавання, віднімання, множення і ділення, вміння розв'язувати задачі, знаходити число за його частиною і частину від числа. Готові домашні завдання - це чудова можливість не тільки правильно виконати домашню роботу, але й перевірити свої знання.

Завдання для контрольних робіт у 4 класі розроблено відповідно до програми з математики, автори Михайло Богданович, Лідія Кочина, Наталія Листопад, Валентина Шпакова (видавництво Початкова школа", Київ - 2006. Матеріали контрольних робіт підібрані для виявлення знань та вмінь учнів, згідно вимог контролю оцінювання з математики у 4 класі. У ньому подано комбіновані контрольні роботи, які містять завдання відкритого типу з короткою або повною відповіддю.

Посібник призначено для тематичного контролю навчальних досягнень учнів 4 класу з математики за всіма розділами нової програми. Конспекти уроків літературного читання 4 клас Конспекти уроків математики 4 клас Конспекти уроків природознавства 4 клас Конспекти уроків української мови 4 клас Усі уроки початкова школа Файли.



контрольные работы по математике 4 класс украина богданович скачать:

  • контрольная работа по алгебре 8 класс неравенства макарычев
  • самостоятельные и контрольные работы по математике 5 класс герасимов
  • курсовые школа по менеджмента
  • кандидатская диссертация по сапр

*

Отправить комментарий (0)
Новые Старые